PS drejt mandatit të 3-të/ Ambasadorja e OSBE që në mëngjes njofton se...

Partia Socialiste po shkon drejt mandatit të tretë dhe mëngjesin e sotën vjen mesazhi i rëndësishëm nga OSBE. 

Ambasadorja e OSBE, Ursula Garcek u shpreh se sot në orën 15:00 do të japë verdiktin për zgjedhjet! 

"Jam “koka” e misionit të ODHIR. Kam ardhur në Shqipëri që më 17 mars. Kolegët e mi janë të shpërndarë në 12 qarqet e Shqipërisë. Ne po mbledhim informacion që të dalim në një përfundim. Verdiktin per zgjedhjet do ta jap sot në orën 15:00”, tha ambasadorja.