PS i merr mandat sërish PD-së, ja si ndahen deputetët. Dalin rezultatet e fundit...

Janë numëruar mbi 75% të kutive të votimit.

Në të gjithë vendin, deri më tani PS kryeson me 567.922 vota, e pasuar nga PD me 457,809 vota. LSI ka marrë 79,743 vota, kurse PSD 25,940 vota. 

Në rang kombëtar, PS ka rikuperuar mandatet duke shkuar në 75 deputetë, pasohet nga PD me 57, LSI 5 dhe PSD 3 mandate.