Qeveria Rama bën lëvizjen e papritur 10 ditë para zgjedhjeve, sot miratohet...

Në mbledhjen e sotme të qeverisë Rama, Këshilli i Ministrave ka miratuar fondin për financimin e stadiumit të Kukësit “Zeqir Ymeri”.

Qeveria shqiptare ka vendosur që të japë 293 milionë lekë për ndërtimin e stadiumit të ri në veri-lindje të vendit. 

Stadiumi po ndërtohet në bashkëpunimin me FSHF-në dhe do t'i ndryshojë pamjen qytetit të rilindur të Kukësit.