Qeveria Rama jep “OK” në kohë rekord, Kryeministri: Do të jetë gati brenda...

Vepra e madhe dhe më e rëndësishme rruga e Arbrit do të jetë e aksesueshme brenda verës të vitit 2021.

Momentalisht ka përfunduar 80% e volumit të punimeve dhe brenda muajit qershor përfundon traseja e rrugës së Arbrit, ndërkohë që ka nisur puna e asfaltimit në të gjithë segmentin. 

Si një aks rrugor i rëndësishëm, kompania ka përfunduar tunelet dhe të gjitha urat e mëdha dhe është në fund të punimeve.