Rama apo Basha? KOMENTO këtu Kryeministrin e ardhshëm të Shqipërisë!

Sot është një ditë historike pasi shqiptarët zgjedhin qeverinë për 4 vitet e ardhshme.

Të gjitha sondazhet e nxjerrin fituese Partinë Socialiste, kurse Kryeministri Rama kërkon mandatin e 3-të për integrimin e Shqipërisë në BE dhe për të finalizuar të gjitha projektet madhore. 

VOTO në sondazhin duke komentuar në Facebook: 
1-RAMA ose 2-BASHA.