Rama apo Basha? Nard Ndoka i befason të gjithë pasi humbi zgjedhjet...

Pasi humbi zgjedhjet, Nard Ndoka tregohet i drejtpërdrejtë kur u pyet se cilin vlerëson më shumë, Bashën apo Ramën. 

“Nuk ka ndonjë ndryshim mes Lulzim Bashës dhe Edi Ramës. Në raport me vendimmarrjen time, Edi Rama është treguar më transparent me mua. Rama është një hap para  Bashës”, tha Ndoka.

Ndoka shkon më tej kur thotë se: “Për mua në zgjedhje, Basha ishte një ndëshkim dhe duhet të largohet”.