Rama - Basha? KOMENTO këtu Kryeministrin e ardhshëm të Shqipërisë!

Të gjitha sondazhet e nxjerrin fitues Partinë Socialiste në zgjedhjet e 25 prillit.

Kryeministri Rama kërkon mandatin e 3-të për të vijuar rrugën e integrimit të Shqipërisë në BE dhe për të finalizuar të gjitha projektet madhore. 

Ndërsa në krahun tjetër, Luli dëshiron që të marrë peng Shqipërinë duke penguar Reformën në drejtësi. VOTO në sondazhin duke komentuar në Facebook:
1-RAMA ose 2-BASHA.