Rama bën parashikimin: Në shtator do jemi në Kuvend, ja sa deputet merr PS…

Kryeministri Edi Rama është shprehur se në shtator PS do të jenë në Parlament me të paktën 74 mandate. 

Rama tha se vota e emigrantëve nuk u miratua për shkak se PD ishte refuzuese. 

"Në shtator do jemi në parlament mes 74 dhe 78 deputetë. Objektivi ynë maksimal është 88 mandate. Nëse do i kisha mbaruar të gjitha nuk do doja më fare të merresha me politikë", tha Rama.