Rama del që në mëngjes dhe ka një mesazh të rëndësishëm për shqiptarët

Kryeministri Edi Rama që në mëngjes ka një mesazh për të gjithë qytetarët për zgjedhjet parlamentare.

"Le ta tregojmë sot të gjithë së bashku, se përtej partive e dasive për ne është Shqipëria dhe le t’i shprehim bindjet e ndryshme me votë. 

Duhet respektuar Shqipëria me mirësjellje shembullore ndaj njëri-tjetrit. Dilni votoni masivisht të gjithë për të dalë kryelartë”, shkruan Rama.