"Rama është kryeministri më i mirë në histori".| Vjen vlerësimi i bujshëm nga...

Gazetari Baton Haxhiu ka zgjedhur Edi Ramën si kryeministrin më të mirë në të gjithë historinë e Shqipërisë.

Sipas tij, Rama fiton lehtësisht mandatin e 3-të pasi është figura më e mirë për të qeverisur vendin. 

"Nuk kam dyshime dhe jam i sigurt që Rama e fiton lehtësisht mandatin e 3-të, Basha do të pësojë humbje të thellë. Rama është kryeministri më i mirë në historinë e Shqipërisë, Edi i ka ndryshuar fytyrën Shqipërise", tha Baton Haxhiu.