Rama habit me deklaratën për kryetaren e Bashkisë së PS, ia thotë të gjitha troç

Në Roskovec ka qenë ndalesa e radhës për kryeministrin Edi Rama, ku u takua me kryetaren e Bashkisë, Majlinda Bufi.

Në mesin e godinave që vizituan ishte dhe ajo e Bashkisë, ku Rama iu tha punonjëseve se Bufi ishte një "shtrigë e çfarë shtrige”. 

Rama: Ua mori frymën kryetarja ëëë, ju shkatërroi 
Majlinda Bufi: Shtrigë më quajnë... 
Rama: Pse çfarë je ti, shtrigë e ça shtrige