"Rama ik"/ Kryeministri bën reagimin epik: Nga vijnë këta mo? Merri dhe çoji...

Kryeministri Rama teksa ishte i pranishëm në Mësonjëtoren e Korçës foli për protestën që demokratët zhvilluan jashtë ambjenteve.

Rama tha se njerëzit reagojnë vetëm kur qeveria po bën punime ndërsa nuk thonë asgjë kur ka mbeturina apo merimanga. 

"Po ca janë këta? Po nga vijnë këta, nga cili shekuj vijnë këta nga cili pyll. Njerëz gjysëm analfabet, analfabet funksional. Janë për tu marrë për tu vënë te ajo banka e madhe", tha Rama.