"Rama ik, Rama ik"/ Sa merr mikrofonin në dorë kryeministri ia kthen: Ej, ti që...

Kryeministri Edi Rama gjithmonë tallet me zërat e dëshpëruar të demokratëve të Lulit. 

Sot në Peshkopi, disa sekonda para se të merrte fjalën Rama, në sfond u dëgjuan disa zëra të lodhur që i thërrisin: “Rama ik...Rama ik" 

Menjëherë reagon kryeministri i cili iu përgjigj duke thënë: "Ej ti që çirresh, do ta shikosh më 25 prill, kush do ikë. Populli do të më japë 1 milion vota dhe juve pastaj do thoni Luli Ik" (qesh Rama).