Rama jep lajmin fantastik/ “Treni i shpejtë modern, lidh Shqipërinë me vendin fqinj...

Kryeministri Rama ka njoftuar se Shqipëria dhe Kosova do të lidhen me tren të shpejtë hekurudhor.

Treni modern do të jetë në interes dhe të portit të ri që do të ndërtohet në Durrës dhe më pastaj linja tjetër hekurudhore do ta lidhë Shqipërinë me Kosovën. 

Gjithashtu ka nisur puna për hekurudhën, Tiranë – Durrës e cila do të realizohet brenda mandatit të 3-të. Poashtu presim të na miratohet fondi për hekurudhën Durrës – Hani i Hotit. Plus hekurudha Durrës – Prishtinë dhe më tutje" tha Edi Rama.