Rama lajmëron ndryshimin e madh në Shqipëri: Nuk do të jetë me pagesë...

Kryeministri Rama ka inspektuar punimet në "Rrugën e Arbrit” e cila është drejt inaugurimit. 

Rama i premtoi shqiptarëve se rruga do të jetë pa pages për të gjithë qytetarët. 

"Rruga e Arbrit do të jetë pa pagesë për njerëzit dhe mirëmbajtja do të kryhet nga kompania. Pra qeveria do të japë financim për mirëmbajtje dhe njerëzit do ta kenë pa pagesë. Dhe autostrada Milot-Fier, e kombinuar me Milot-Muriqan, do të jetë me pagesë”, tha Rama.