Rama mbajti fjalimin e fitores pranë Skënderbeut, zbulohet mesazhi sekret...

Vendosja e Edi Ramës pranë bustit të Skënderbeut për të mbajtur fjalimin e fitores kishte një mesazh sekret por me shumë kuptim. 

Kur shpalli fitoren e mandatit të trete, Rama donte të tregonte se është më i fortë dhe i pamposhtur. 

“Fjalimi pranë Skënderbeut për të treguar unë jam më i fortë, më i mirë, i pamposhtur”