Rama na habit: Isha një natë me Bashën, ja çfarë bëra që të mos e zinte gjumi

Kryeministri Edi Rama nga Saranda na tregoi një episod të këndshëm që ka kaluar me Lulzim Bashën. 

Rama gjatë takimit ka zbuluar se ka qenë një natë me Bashën dhe i është dashur të tregojë të gjitha barsoletat e tija që të mos e zinte gjumi Lulin. 

“Kam qenë një natë me Lulin dhe shoqërinë. Kam treguar barsoletat e mija gjithë natë të mos e zinte gjumi. Dhe kjo është e vërtetë, nuk po bëj shaka”, tregon Rama.