Rama ndërpret në mes fjalimin, dhe ia thotë troç: Ore është një çun aty që…

Gjatë fushatës elektorale në Tiranë, Kryeministrit Edi Rama i ka tërhequr vëmendjen një djali të ri. 

Në një moment Rama ndërpret fjalën dhe pikërisht pikas adoleshentin që rri me kokën ulur në telefon dhe i thotë: 

"Mazalla se çohet, rri gjithë kohës në telefon! Ca po bën ai mendoni juve? Po patronazhon këta demokratët e Saliut…Shqiptarët janë të zgjuar, votojnë numrin 12" tha Rama duke qeshur.