Rama ndihet në borxh/ Jep premtimin e bukur për shqiptarët, dita e parë...

Kryeministri Edi Rama ka publikuar një video nga procesi i rindërtimit në Fushë krujë.

Pas fitores së të zgjedhjeve, Rama shkruan se tashmë do të ketë tre herë më shumë punë. 

“Dhe tani 3 herë më shumë punë, për t’ju kthyer sadopak borxhin e madh ku më futët të dielën e bukur të 25 prilli”, shkruan Rama. Kujtojmë se Rama fitoi 74 mandate duke marrë besimin e shqiptarëve për të qeverisur i vetëm.