Rama PO fiton zgjedhjet/ Ç'po ndodh? Ja rezultatet dhe mandatet në Tiranë...

Partia Socialiste është drejt fitores së madhe pasi e gjithë harta elektorale është veshur me ngjyrën rozë.

Pa dyshim që qarku i Tiranës do të jetë surpriza e madhe ku PS dominon ndjeshëm me vota krahasuar me opozitën. Deri në orën 15:00, janë numëruar 392 kuti nga 1.243, ja rezultatet:

》Udhëheq PS me 67.591 vota ose 47.95%. [18 deputet] 
》PD ka marrë 55.772 vota ose 39.57 %[ 15 deputet] 
》LSI 8.505 vota ose 6.03% [2 deputet]
》PSD 3.17% të votave [1 deputet]