Rama që në mëngjes jep lajmin shpresëdhës për shqiptarët/ Sot kapim...

"Shqipëria po buzëqesh" falë punës së shkëlqyer të kryeministri Edi Rama.

Rama njofton se ditën e sotme janë 400 mijë shqiptarë të vaksinuar dhe së shpejti do të dalim kokëlart nga kjo situatë. 

"Jemi të parët jo vetëm në Rajon por në të gjithë Europën me ritmin e lartë në proçesin e vaksinimit. Sot plotësojmë 400 mijë vaksinime në gjithë Shqipërinë", tha Rama.