Rama që në mëngjes ka një lajm të bukur për shqiptarët: Për pak ditë nis...

Kryeministri Rama e ka nisur ditën e diel me një lajm fantastik për të gjithë shqiptarët.

"Shqipëria po buzëqesh" dhe Rama njofton se brenda pak ditësh do të nisë vaksinimi i punonjësve të transportit publik, si dhe i atyre të fasonerive. 

"Qeveria është gati për të vaksinuar të gjithë personelin e strukturave hoteliere. Pastaj do vazhdojë dhe me të tjerët, dy kategoritë e tjera janë punonjësit në fabrika dhe transporti publik”, tha Rama.