Rama si asnjëherë më parë/ Kryeministri hipën mbi motor dhe i thotë...

Kryeministri Edi Rama ka zgjedhur të bëjë xhiro me motor pasi ka përfunduar takimin në Kolonjë. 

Në qendër të qytetit ndodheshin një grup motoristësh holandezë, ndërsa bëri një xhiro të shkurtër mbi motor. 

Edi Rama: Keni ardhur për vizitë? 
Motoristi: Po, po eksplorojmë, e kemi nisur nga Shkodra, sot do shkojmë në Përmet. 
Edi Rama: Mendova se mund të më bësh një xhiro
Motoristi: Po hip këtu pas! (Turisti ndez motorin dhe i bën një xhiro Rames)