Kryeministri Rama zbulon ofertën e papritur nga Princi, më tha që duhet të bëja...

Kryeministri Edi Rama ka zbuluar një “sekret” cfare i ndodhi kur ishte në Emiratet e Bashkuara.

Rama zbuloi se vuan nga “astma alergjike” dhe se nëse do infektohej do ishte në rr3.zik, prandaj u tundua nga oferta e princit për tu vaksinuar. 

"Kur unë isha në Emiratet e Bashkuara, u takova me Princin i cili më tha bëj vaksinën kineze sepse është shumë e mirë. Unë nuk mund të përfitoja nga posti dhe nuk mund ta bëja vaksinën para shqiptarëve", tha Rama.