Renditet i 23-ti/ Fatmir Xhafaj parashikon rezultatin e zgjedhjeve: Kapim…

Deputeti Fatmir Xhafaj i 23-i në listën e PS në Tiranë, ka deklaruar se shanset janë 100% që të jetë sërish në Kuvend.

Xhafaj ka parashikuar që në zgjedhjet e 25 prillit socialistët do të fitojnë +75 mandate. 

"Besoj që janë 100% shanset që të jem sërish në Kuvend. Besoj dhe kjo është një ndjesi që rrjedh nga ajo që kam parë pranë cdo shqiptari të zakonshëm. Jam i sigurt në Tiranë marrim 19 mandate kurse në gjithë Shqipërinë +75 deputet", tha Xhafaj.