"Sapo kanë mbërritur"/ Kryeministri Rama del jashtë vetes: Brenda majit do të...

Edi Rama mesditën e sotme ka dhënë lajmin e shkëlqyer pasi në Shqipëri kanë mbërritur mbi 25 mijë vak sina të tjera nga Sputnik.

Kryeministri theksoi se shqiptarët do të vaksinohen dyfishi i numrit të parashikuar, pra brenda majit 1.2 milion të vaksinuar.

"Mbërrijnë 25 mijë doza të tjera të vaksinës SPUTNIK. Ritmet e vaksinimit do të vijojnë të rriten dhe objektivi i 1.2 milionë të vaksinuarve brenda majit", njofton Rama.