Sapo ndodh e papritura! PD-ja humb mandatin në Shkodër, mandati shkon për...

Partia Socialdemokrate është pa dyshim surpriza e zgjedhjeve të 25 prillit. 

Partia e Tom Doshit sapo mori mandatin e 2-të në Shkodër duke i hequr mandatin PD-së e cila ngel me 5 deputetë në këtë qytet, kurse PS-ja ka 3 mandate.

Në rang kombëtar, PS-ja momentalisht udhëheq me 73 deputetë, PD-ja 59 deputetë, LSI 5 deputetë dhe PSD 3 deputetë.