“Shikoje pak atë aty”/ Djali hip sipër podiumit të Ramës dhe me mikrofon thotë se...

Kryeministri Rama zhvilloi takimin përmbyllës të ‘jashtëzakonshëm’, në qytetin e Elbasanit mijëra qytetarë janë mbledhur për mbështetjen më 25 Prill. 

Brenda stadiumit, Edi Ramës i tërhoqi vëmendjen një djalë i cili mbante syze dielli megjithëse binte shi. Rama e thërret në podium dhe i thotë: Këtu bie shi ti mban syze dielli, je i paparë... (qesh) 

Djali: Do fitojmë prandaj 
Rama: Cilin numër do të votosh?
“Partinë Socialiste, voto numrin 12, fitoreeeeee” (bërtet djali sipër podiumit me Ramën)