Shkëlzeni dhe Armina/ "Nuk kemi punëtorë tek dyqani në Bllok, milionat...

Shkëlzen Berisha ankohet se kryeministri Rama po largon punonjësit vendas nga Shqipëria.

"Ne u vjedhim te huajve vendet e punes jashte, ata na vjedhin ne, vendet e punes ne Shqiperi”, shkruan Shkëlzeni, që ka probleme me punonjësit e dyqanit të të brendshmeve të së dashurës Arminës, në Bllok. 

Armina ka postuar disa foto nga dyqani, ku duket se puna ka rënë ndërsa as shitëset nuk i qëndrojnë. Mesa duket, Shkëlqeni e mban dyqanin për të justifikuar miliona, miliona para që nuk i dihet burimi.