"Shqipëria renditet në vendet e para të Europës"/ Falë Ramës, së shpejti merr fund...

Falë punës fantastike të kryeministrit Rama, "Shqipëria po buzëqesh".

Organizata e statistikave botërore e rendit Shqipërinë në vendin e parë për sasinë e madhe të vaksinimit të popullatës për 100 banorë.

"Po ecim të sigurt drejt fitores dhe shumë shpejt i japim fund pandemisë. Shqipëria renditet ndër vendet e para të Europës në procesin e vaksinimit, madje edhe më mirë se vendet e mëdha. Po dalim fitues së bashku", tha Rama.