"Shqipëria vendi i parë në BE"/ Rama e nis ditën në mënyrë fantastike thotë se...

Kryeministri Rama ka bërë një punë fantastike dhe "Shqipëria po buzëqesh".

Rama theksoi se falë punës së tij, Shqipëria është vendi i parë në BE në proçesin e vaksinimit krahasuar me numrin e popullates. 

"Shqipëria është vendi i parë në Bashkimin Europian për numrin e lartë të vaksinimit krahasuar me popullatën. Jemi në rrugën e duhur për të dalë kokëlart dhe brenda majit kemi gjysmë milioni të vaksinuar", tha Rama.