Sondazhet nxjerrin fitues PD/ Ndryshon gjithçka, hapen 2 kuti të tjera. Ja rezultati...

Është numëruar kutia e parë dhe e dytë në Bashkinë e Pustecit me një rezultat surprizë që shpesh shihet si “profetik” nga forcat politike. Partia Socialiste në dy kutitë e para ka arritur të renditet e para me diferencë të dukshme votash. 

Rezultati i kutisë së parë: 
PS 118 vota
PD 114 vota
LSI 17 vota

Rezultati i kutisë së dytë: 
PS 259 vota
PD 110 vota
LSI 69 vota