Të dhënat zyrtare/ Lajm i Fundit: Sapo ka ndryshuar mandati, PS dhe Rama...

Janë kutitë e fundit të numërimit dhe PS ka siguruar mandatin e tretë qeverisës.

Deri tani janë numëruar 4.952 qendra ku është votuar të barabarta me 1.551.921 votues. Qarqet që kanë mbetur pa u mbyllur numërimi janë Durrësi dhe Tirana. 

Nga të dhënat zyrtare të KQZ, Rama sapo ka fituar një tjetër mandat duke marrë plot 74 deputetë, Partia Demokratike 59 mandate, LSI 4 mandate dhe PSD 3.