Tom Doshi nuk përmbahet: "Me jepni mua PD-në, dhe brenda 1 muaji do ta...

Partia e Tom Doshit ishte surpriza e zgjedhjeve duke nxjerrë 3 deputetë në Kuvendin e Shqiperisë. 

Mbase Doshi nuk sqaron nese e kerkon me te vertete dicka te tille apo po ben ironi me “fatin” e partise demokratike. 

Pikerisht ai deklaroi:“… me jepni mua Partine Demokratike dhe ju premtoj se do ju sjell ne pushtet brenda 1 muaji…. ”