Urimi nga Rama/ Artistja socialiste, Margarita Xhepa feston sot ditëlindjen

Margarita Xhepa, artistja e madh shqiptare feston sot ditëlindjen. Aktorja e njohur që prej kohësh është pjesë e Partisë Socialiste sot feston 87-vjetorin e lindjes.

Aktorja e shquar e skenës dhe ekranit, “Artistja e popullit” Margarita Xhepa u lind në Lushnjë më 2 prill 1934, dhe sot bën më shumë gjysmë shekulli në skenë. 

ER-TV dhe kryeministri Rama i urojnë Margarita Xhepas të bëhet edhe 100 vjeç.