Vajza i zgjat një vezë për Pashkë, Rama bën reagimin që nuk e priste askush...

Kryeministri Edi Rama ka vizituar ditën e sotme qytetin e Fierit. 

Ndërsa shikonte nga afër procesin e vaksinimit, kryeministrit iu afrua një vajzë e vogël, me një shportë të mbushur me vezë për Pashkë. 

“Sot është festa e Pashkëve dhe do të jap një vezë pashke” i thotë vajza kreut të qeverisë. Megjithatë, Rama i mori të gjithë shportën dhe vajza largohet disi e habitur. Më tej, kryeministri ia dorëzon shportën një prej njerëzve të tij dhe vazhdon inspektimin.