Vendimi i Bashës, Luli papritur i kthehet kundër Saliut dhe përjashton...

Lulzim Basha ka deklaruar se në kabinetin e tij qeveritar nuk do të ketë persona të cilët kanë shërbyer në të kaluarën në poste ministrash.

Luli na habiti të gjithë duke deklaruar: "Do t’i përmbahem programit dhe pozicionet e ministrave do të jenë persona me integritet, me profesionalizëm, jo si në kohën e Saliut". 

Mesa duket Luli ka ndryshuar strategji dhe po mundohet t'i kthehet kundër Saliut.