Vjen avioni i parë/ E Fundit: Kryeministri Rama jep lajmin fantastik, sot sapo...

Pasi qëndroi e mbyllur 24 orë, sot ulet avioni i parë në aeroportin e Rinasit i cili i rikthehet normalitetit. 

Falë punës fantastike, kryeministri Rama ka gjetur një zgjidhje dhe në këtë mënyrë sot mbërritën 100 mijë vaksina të tjera. 

“Me një ditë vonesë për shkak të tentativës çmendurake të Saliut dhe Metës, sot mbërrijnë 100,000 vaksina të tjera. Më të vendosur se kurrë për të vazhduar me ritme të larta vaksinimin masiv dhe për të garantuar një sezon turistik të lehtësuar për Shqipërinë”, tha Rama.