Votoi bashkë me Xhoanën, Fatos Nano bën reagimin që nuk pritej për...

Ish-kryetari i PS, Fatos Nano dhe gruaja e tij Xhoana Nano u paraqitën në Mullet ku votuan në qendrën e tyre.

Nano dha edhe një mesazh të shkurtër për shqiptarët dhe partinë demokratike që do mërzitet.

“Unë besoj se duhet të jetë një ditë si të gjithë të tjerat, dhe të mos jetë më e gjatë ajo pritja se në fund një pjesë do gëzohet, një pjesë do të mërzitet. Por jam i sigurt, ata që do gëzohen do gëzohen për të gjithë shqiptarët dhe uroj që PD do mërzitet vetëm për pushtein e pamundur", tha Nano.