3 vende i japin “PO” Edi Ramës/ Shqipëria merr lajmin e shumëpritur nga BE...

Shqipëria ka bërë progres për tu anëtarësuar sa më shpejt në familjen e madhe Europiane. 

Ministrja e Jashtme, Olta Xhackça është takuar me tre ministra të Jashtëm të BE-së të cilët janë PRO negociatave me vendin tonë. 

“Austria, Çekia dhe Sllovenia janë 3 shtete PRO hapjes së negociatave me Shqipërinë. Ndamë vlerësimin se Shqipëria është e gatshme për konferencën e parë ndërqeveritare. Qeveria Rama ka bërë progres me reformen në Drejtesi”, thuhet në njoftimin e Bashkimit Europian.