A keni blerë vota më 25 prill? Rama jep përgjigjen epike, për herë të parë thotë se...

Bledi Fevziu e pyet Edi Ramën nëse ka blerë vota më 25 prill. 

Kryeministri i jep një përgjigje të paparë gazetarit demokrat që lobon për Partinë Demokratike. 

A ke blerë vota? “Ju keni bërë një sondazh me kompaninë tuaj, e cila është kompania më e besueshme në Botë për sondazhet dhe nuk e keni publikuar. Po e them per here te pare, nxirreni atë sondazh dhe do e shikoni nëse kemi blerë ose jo vota”, tha Rama duke lënë të habitur Fevziun.