Berishën e braktisin demokratët, vetëm 10 vetë i përgjigjen thirrjes. "Zullumet" e Saliut...

Strukturat e PD-së u kanë bërë thirrje demokratëve të dilnin para “Rognerit” në mbështetje të Sali Berishës.

Por siç shihet, Sali Berishën e kanë braktisur të gjithë pasi në hyrje të “Rognerit” kanë dalë vetëm 10 vetë për ta mbështetur.

Mesa duket edhe demokratët i dinë "zullumet" që ka bërë Saliu dhe familja e tij e cila akuzohet nga Amerika për korrupsion.