Demokratët surprizojnë Saliun, zbulohet se çfarë pritet të ndodhë në orën...

Pas vendimit të Amerikës, për ta shpallur “Non Grata”, Sali Berisha sot në orën 18:00 do të dalë në një deklaratë për mediat.

Kurse strukturat e PD-së po përgatiten për tubim në mbështetje të Sali Berishës të cilit iu ndalua hyrja në SHBA duke e cilësuar si i korruptuar dhe minues i demokracisë. 

“Çdo demokrat dhe demokrate e ka obligim që sot ne 18:00 të jenë në Tiranë, pranë hotel Rogner për të mbështetur Sali Berishën!”, shkuan dega e PD në Kavajë.