Dënohet “Peshku i madh”/ Futet në burg Adriatik Llalla, pasuria e tij do të...

Dënohet me 2 vite burg ish-kryeprokurori, Adriatik Llalla. 

Lalla akuzohet për fshehje të pasurisë dhe Gjykata vendosi që ta përjashtojë me 5 vite nga marrja e funksioneve publike, si dhe t’i sekuestrohet pasuria: Një apartament në Durrës dhe 4 sipërfaqe toke në total 22 mijë metra katrore janë sekuestruar.

SPAK e ka burgosur “Peshkun e Madh”, kurse Kryeministri Rama ka paralajmëruar se Drejtësia e Re do të ndëshkojë të paprekshmit. Saliu dhe Meta janë të radhës?