Të përsëriten zgjedhjet/ KAS merr vendimin e fundit për këtë qytet: PD e LSI...

Pas rinumërimit, KAS ka vendosur të rrëzojë kërkesën e PD-së për përsëritje zgjedhjesh edhe në Qarkun e Tiranës.

“Zgjedhjet në Tiranë nuk përsëriten”, ishte vendimi i KAS që u dha me shumicë votash, 3 pro dhe dy kundër. Të gjitha rastet e dyshimta për manipulim vote shumica identifikohet si votë e blerë nga LSI. 

Fitorja historike më 25 prill e Partisë Socialiste është çertifikuar nga Amerika, e cila i ka dhënë një goditje të rëndë dyshes, PD-LSI.