Drejt inaugurimit/ Rama lumturon shqiptarët, shikoni çfarë po bën, për herë të parë...

Kryeministri Edi Rama ka shpërndarë pamje nga lagjia e Rilindur në Thumanë.

Rama thotë se atje do të ketë një infrastrukturë të re, me shkolla dhe shtëpi që do i japin trajtë konkrete kompleksit rezidencial. 

"Lagjia e re në Thumanë do të ketë pallate të reja, qendër shëndetësore, fusha sportive dhe parqe. Si asnjë vend tjetër i Europës, Qeveria shqiptare ndërtoi shtëpi FALAS dhe brenda pak kohe do të dorëzohen qindra çelësa duke i rikthyer lumturinë familjeve shqiptare" njofton Rama.