Dritë shprese! Vjen lajmi i mirë për gjithë shqiptarët: Ka ndodhur një mrekulli!

Lajme te mrekullueshme vijnë nga Ministria e Shëndetësisë. 

Gjatë 24 orët e fundi janë shëruar plot 834 qytetarë, shifra më të lartë dhe shpresëdhënëse për fitoren e madhe ndaj pandemisë. 

Aktualisht në spitalet po trajtohen 116 pacientë, 17 në terapi intensive, 8 pacientë janë të intubuar. Falë punës fantastike të kryeministrit Rama, janë vaksinuar mbi 520 mijë shqiptarë të cilët po shohin dritë në fund të tunelit duke krijuar imunitetin e “tufës”.