Durimit i vjen fundi/ Merret vendim, shkarkimi i presidentit Meta bëhet më datën...

Komisioni Hetimor ka miratuar sot raportin përfundimtar e cila do t’i dërgohet Parlamentit për shkarkimin e Ilir Metës nga posti i presidentit. 

Votimi i këtij raporti në Kuvend do të bëhet me datën 10 Qershor dhe në këtë mënyrë merr fund aventura e Metës i cili më pas do të marrë drejtimin e LSI-së. 

Pasi të largohet, SPAK do të hetojë pasurinë e Ilir Metës dhe më pas ai do të japë "llogari" përballë Drejtësisë së Re.