"E bëjmë realitet"/ Japim naftë FALAS, Rama ndihmon shqiptarët: Sot del përgjigjia...

Kryeministri Rama ka bërë realitet premtimin për të dhuruar naftë FALAS për të gjithë fermerët. 

Kjo ndihmë aplikohet për herë të parë pas 30 vitesh dhe sot fermerët kanë marrë përgjigje pozitive për sasinë e naftës krahasuar me sipërfaqen e tokës buqësore. 

"NAFTË FALAS në mbështetje të buqësisë shqiptare.
》Nuk ishte për fushatë, ndihma për fermerin vazhdon”, shkruan Rama.