“E di gjithë Shqipëria”/ Rama e thotë troç: Ilir Meta dhe Monika me lekët e shqiptarëve ka...

Kryeministri Edi Rama na ka treguar fytyrën e vërtetë të çiftit të LSI-së, Ilir Metës dhe Monika Kryemadhit.

"Monika i ka xhepat bosh dhe është në betejë për xhepat e shqiptarëve. O pika juve....Ilir Meta nuk arrin dot të ndihmojë shqiptarët sepse nuk ka lek. 

Kurse Monika vuan shumë për shqiptarët, por ata të dy kanë një lidhje të drejtperdrejtë me xhepat e shqiptarëve, e di e gjithë Shqipëria”, iu përgjigj Rama.